Sie Gubba
Spotify:

Kilde: Wikipedia

Sie Gubba er et norsk countryrockband fra Ålen i GauldalenSør-Trøndelag, som ble etablert i 1995. I 1998 ga de ut den selvfinansierte CD-en Jakta ti alle fjell.

Vikingarna
Spotify:

Kilde: Wikipedia

Vikingarna

er et svensk danseband stiftet i 1958, oppløst i 2004 etter en omfattende avskjedstur og reformert i 2016. Bandet ble stiftet av Claes Johansson under navnet Jicco & the Vikings. I 1961 endret de navn til Vikings og i 1973 til Vikingarna.

Ole Ivars
Spotify:

Kilde:

Ole Ivars sin side presse release

 

OLE IVARS

starta i Hamar-området i 1964 og har stadig mjøsbyen som base. Bandet har en tilhengerskare som omfatter folk i alle aldre, og i flere land. Tidligere var det kun moderlandet som var nedslagsfeltet, men i de siste åra har de spilt i både Sverige, Spania, på Færøyene, og til og med i Latvia.

Anne Nørdsti
Spotify:

Kilde: Wikipedia


Anne Nørdsti (født 19. juni 1977) er en norsk artist som slo gjennom i dansebandsjangeren med plata Bygdeliv i 2004. Før hun slo igjennom hadde hun en lang karriere bak seg som vokalist i dansebandet Kolbus. Nørdsti kommer fra Alvdal i Østerdalen. I tillegg til dansebandkarrieren var hun tidligere lærer på Hoberg barneskole i Ottestad.

Underkategorier

Scansat Dans

radio online

Scansat Radio

Scansat Country

Scansat Dans Spiller 192

Scansat Dans Spiller 64

Scansat Radio Spiller 64

Scansat Radio Spiller 192

Scansat Country 320