Kilde: Wikipedia


Anne Nørdsti (født 19. juni 1977) er en norsk artist som slo gjennom i dansebandsjangeren med plata Bygdeliv i 2004. Før hun slo igjennom hadde hun en lang karriere bak seg som vokalist i dansebandet Kolbus. Nørdsti kommer fra Alvdal i Østerdalen. I tillegg til dansebandkarrieren var hun tidligere lærer på Hoberg barneskole i Ottestad.

Hun har hittil gitt ut ni plater. Hun vant Spellemannprisen 2007 i klassen danseorkester for albumet Livli' på låven og er blitt nomimiert til Spellemannprisen for ytterligere fire album. Anne Nørdsti synger dansebandmusikk med et klart preg av country og hun er av enkelte blitt betegnet som Norges nye dansebanddronning.

Diskografi
Bygdeliv (Tylden & Co., 2004)
Bonderomantikk (Tylden & Co., 2005)
Her vil jeg bo (Tylden & Co., 2006)
Livli' på låven (Tylden & Co., 2007)
Livet er nå (Tylden & Co., 2009)
Så gøtt... (Mariann Records Norge., 2011)
På kryss og tvers (2011)
Danser i måneskinn (2014)
Få'kke lokke meg (2017)

Bandmedlemmer

Anne Nørdstis band består per 2019 av følgende medlemmer:

Bjørn Løvås, gitar
Stein Tore Sønsteli, tangenter
Harald Fjelldal, bass
Lars Westerfjell, trommer
Anne Nørdsti, Vokalist